FUTSAL

Στην Ίντερ Μόβισταρ κατέληξε το UEFA Futsal Cup

Στην Ίντερ Μόβισταρ κατέληξε το UEFA Futsal Cup

Η Ίντερ Μόβισταρ κατέκτησε το UEFA Futsal Cup για 5η φορά στην ιστορία της, νικώντας στον τελικό στη Σαραγόσα με 5-2 την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ήταν ευθύς εξ αρχής το φαβορί και το επιβεβαίωσε στον αγωνιστικό χώρο. Η Ίντερ Μόβισταρ κατέκτησε το UEFA Futsal Cup για 5η φορά στην ιστορία της, νικώντας στον τελικό στη Σαραγόσα με 5-2 την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στον 17o τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του ποδοσφαίρου σάλας, σε ένα repeat του περσινού τελικού στο Καζακστάν (είχε νικήσει 7-0 η Ίντερ), με τους Ισπανούς να κρατούν τα σκήπτρα τους και να κατακτούν το 5ο τρόπαιο.

Στα ημιτελικά, η Ίντερ είχε επικρατήσει 2-1 της Μπαρτσελόνα και η Σπόρτινγκ με 6-1 της Γκιόρ, για να φτάσουμε στον τελικό όπου οι Ισπανοί ήταν και πάλι ανώτεροι, φτάνοντας εύκολα στην τελική επικράτηση.

Ο Γκαντέια μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ για την Ίντερ Μόβισταρ, για να ισοφαρίσει στο 8' ο Καβινάτο. Ο Ρικαρντίνιο απάντησε άμεσα για το 2-1, ο Ελισάντρο ανέβασε την διαφορά στα δυο γκολ στο 14', για να ακολουθήσει γκολ από τον Ραφαέλ στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ντιόγκο μείωσε απλά για τη Σπόρτινγκ στο 37', για να έρθει ο Πόλα και να δώσει τέλος στη σεμνή τελετή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ