FUTSAL

Πρωταθλητής ο Δούκας, 5-2 τον Παναθηναϊκό

Πρωταθλητής ο Δούκας, 5-2 τον Παναθηναϊκό

Ο Δούκας ήταν ανώτερος του Παναθηναϊκού, τον κέρδισε με 5-2 στο "Δαϊς", και έκανε το 3-1 στη σειρά κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Η ομάδα του Δούκα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη Stoiximan.gr Futsal Super League καθώς επικράτησε με 5-2 του Παναθηναϊκού τη Κυριακή το βράδυ και έκανε το 3-1 στη σειρά φτάνοντας στη κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν καλύτεροι στη σειρά καθώς έκαναν και το μπρέικ στην έδρα του Παναθηναϊκού ενώ ήταν ανώτεροι από τους πράσινους στα περισσότερα ματς της σειράς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους οι οποίοι μόλις στο 2' άνοιξαν το σκορ με σουτ του Κονδυλάτου.

Ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να ισοφαρίσει με τον Γκαϊφύλια στο 10' σε 1-1 ύστερα από σουτ από κοντά. Αλλά στη συνέχεια ο Δούκας πήρε και πάλι το προβάδισμα με δυο γκολ του Καραβίδα. Αρχικά στο 15' με αριστερό σουτ έκανε το 2-1 και εν συνεχεία στο 18' με πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο δεύτερο μέρος με στόχο να ισοφαρίσει την αναμέτρηση και κατάφερε στο 28' να κάνει το 3-2 με σουτ του Παπαευστρατίου όταν γύρισε ωραία στη περιοχή και πλάσαρε.

Δυο λεπτά αργότερα όμως ο Μικέλης με σουτ από μακριά νίκησε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού για το 4-2 και ουσιαστικά με αυτό το τέρμα ψαλίδισε τις πιθανότητες των πράσινων για ανατροπή.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη οι γηπεδούχοι πέτυχαν και πέμπτο γκολ με τον Κωνσταντίνου που διαμόρφωσε το τελικό 5-2 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Δούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ