FUTSAL

Πήραν προβάδισμα στα ημιτελικά Παναθηναϊκός και Δούκας

Πήραν προβάδισμα στα ημιτελικά Παναθηναϊκός και Δούκας

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 6-0 της Ολυμπιάδας ενώ ο Δούκας έσπασε την έδρα της ΑΕΚ επικρατώντας με 5-2 και οι δυο ομάδες πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Super League Futsal.

Ο Παναθηναϊκός και ο Δούκας έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Super League Futsal μετά τις νίκες τους στα πρώτα ματς των προημιτελικών έναντι σε Ολυμπιάδα και ΑΕΚ.

"ΈΣΠΑΣΕ" ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΔΟΥΚΑΣ

Ο Δούκας την Δευτέρα το βράδυ "έσπασε" την έδρα της ΑΕΚ επικρατώντας με 5-2 στο παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΙΣ. Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή πήραν το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης με το τελικό αποτέλεσμα να τους δίνει τη πρώτη νίκη από τις τρεις που χρειάζονται για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Το δεύτερο παιχνίδι των δυο ομάδων θα γίνει την Κυριακή το βράδυ, στις 20:00, και πάλι στο ΔΑΙΣ καθώς οι δυο ομάδες έχουν κοινή έδρα.

ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των ημιτελικών, τη Κυριακή το βράδυ, δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Ολυμπιάδας με 6-0. Για την ομάδα του κ. Μπελτσίδη σκόραραν οι Μπεγκάι (1), Ντάρλας (2), Γκαϊφύλλιας 1, Γκρίτζαλης (2).

Το τριφύλλι έκανε το 1-0 και πήρε το προβάδισμα ενώ η δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων έχει οριστεί να γίνει την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 στην έδρα της Ολυμπιάδας.

Δείτε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Δούκα που έληξε με νικητές τους φιλοξενούμενους με 5-2:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ