FUTSAL

Ντεμπούτο με γκολ για Σαβιόλα στο futsal

Ντεμπούτο με γκολ για Σαβιόλα στο futsal

O πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Χαβιέρ Σαβιόλα, έκανε ντεμπούτο στο futsal με τη φανέλα της Encamp και σκόραρε μάλιστα στην ισόπαλη (3-3) αναμέτρηση με την Construmosa DDS Madriu. (video)

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα κρέμασε τα παπούτσια του το 2016, αλλά τα φόρεσε ξανά. Αυτή τη φορά όχι για το ποδόσφαιρο, αλλά για το futsal.

Ο 36χρονος Αργεντινός πρώην επιθετικός των Ρίβερ Πλέιτ, Μπαρτσελόνα, Μονακό, Σεβίλλης, Ρεάλ, Μπενφίκα, Μάλαγα, Ολυμπιακού και Βερόνα, Χαβιέρ Σαβιόλα, υπέγραψε στις 16 Φεβρουαρίου συμβόλαιο συνεργασίας με την Encamp στην Ανδόρα.

Άλλωστε, εκεί ζει μόνιμα από τη στιγμή που αποσύρθηκε από τη δράση. Το περασμένο Σάββατο (24/2) έκανε το ντεμπούτο του στην ισόπαλη (3-3) αναμέτρηση με την Construmosa DDS Madriu. Σκόραρε, κιόλας.

Η νέα ομάδα του "κονέχο" συμμετείχε στο UEFA Futsal Cup της τρέχουσας σεζόν, αλλά αποκλείστηκε νωρίς στον τέταρτο όμιλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαβιόλα διετέλεσε παίκτης και βοηθός προπονητή στην Ορδίνο (ποδοσφαιρική ομάδα στην Ανδόρα), ενώ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να ασχοληθεί με την προπονητική στο προσεχές μέλλον.

Δείτε στο παρακάτω video τα highlights του Σαβιόλα (στο 0:47 το γκολ):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ