FUTSAL

Μια νίκη μακριά από τον τελικό ο Παναθηναϊκός

Μια νίκη μακριά από τον τελικό ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 την Ολυμπιάδα, έκανε το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών, και θέλει ακόμα μια νίκη για να προκριθεί στον τελικό όπου ήδη βρίσκεται ο Δούκας.

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της Stoiximan.gr Futsal Superleague πήρε ο Παναθηναϊκούς με τους πράσινους να επικρατούν με 2-0 της Ολυμπιάδας την Τετάρτη το βράδυ και να κάνουν το 2-1 στη σειρά.

Ο τέταρτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τη Κυριακή το απόγευμα, στις 17:00, στην έδρα της Ολυμπιάδας και με νίκη ο Παναθηναϊκό θα βρεθεί στον τελικό όπου ήδη βρίσκεται ο Δούκας που απέκλεισε την ΑΕΚ με 3-0. Αν γίνει το 2-2 τότε οι δυο ομάδες θα πάνε σε πέμπτο παιχνίδι για το ποιος θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός είχε αρκετές ευκαιρίες αλλά βρήκε μπροστά του έναν πολύ καλό γκολκίπερ που είχε σωρεία θετικών επεμβάσεων. Το τριφύλλι άνοιξε το σκορ στο 7' με τον Γκρίτζαλη ενώ το 2-0 έγινε στο 33' με τον Μουρδουκούτα.

Παναθηναϊκός (Μπελτσίδης): Στόλης, Τσάτος, Μπεγκάι, Γκαϊφύλλιας, Γκρίτζαλης, Ντάρλας, Παπαευστρατίου, Τριάντης, Μουρδουκούτας, Κριτσιώπης, Κάλκος, Ντοβλετάκης, Παούρης, Οικονομόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ