FUTSAL

Μια νίκη μακριά από τον τελικό ο Δούκας, στα ίσια η σειρά Ολυμπιάδα-Παναθηναϊκός

Μια νίκη μακριά από τον τελικό ο Δούκας, στα ίσια η σειρά Ολυμπιάδα-Παναθηναϊκός

Ο Δούκας επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0, πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και θέλει μια ακόμα για να βρεθεί στον τελικό της Stoiximan.gr Futsal Super League. Η Ολυμπιάδα κέρδισε τον Παναθηναϊκό και έκανε το 1-1 στη σειρά. (VIDEO)

Μια νίκη μακριά από την είσοδο του στον τελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League βρίσκεται ο Δούκας μετά την επικράτηση του επί της ΑΕΚ με 1-0 το βράδυ της Κυριακής.

Ο Δούκας έφτασε στις δυο νίκες, έχοντας "σπάσει" στο πρώτο ματς και την έδρα της ΑΕΚ, και θέλει μια ακόμα για να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο εικοσάλεπτο είχε λίγες φάσεις με τις δυο ομάδες να φοβούνται η μία την αλλη. Στο δεύτερο όμως και οι δυο ομάδες πάλεψαν για να πάρουν το προβάδισμα.

Η ΑΕΚ στάθηκε άτυχη στο 24' καθώς είχε δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 28', ο Δούκας πήρε το προβάδισμα με 1-0 χάρη στο γκολ του Σταυρακόπουλου.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής η Ολυμπιάδα επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού. Το 1-0 έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο Πάνου και το 2-0 έγινε στο δεύτερο εικοσάλεπτο από τον Συκαρά.

Τα τρίτα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς θα διεξαχθούν την Τετάρτη 28 Μαρτίου καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω 25ης Μαρτίου δεν θα γίνουν αγώνες.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Δούκα στο Δαίς με το ματς να ξεκινάει στις 20:00 ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την Πολιτεία την Ολυμπιάδα με ώρα έναρξης της αναμέτρησης στις 22:20.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ