FUTSAL

Έκανε το μπρέικ ο Δούκας, 4-3 τον Παναθηναϊκό και έγινε φαβορί για τον τίτλο

Έκανε το μπρέικ ο Δούκας, 4-3 τον Παναθηναϊκό και έγινε φαβορί για τον τίτλο

Ο Δούκας επικράτησε με 4-3 του Παναθηναϊκού στην Πολιτεία, έκανε το μπρέικ στην έδρα των πράσινων, και θέλει μια νίκη ακόμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Ο Δούκας έσπασε την έδρα του Παναθηναϊκού, επικράτησε με 4-3 το βράδυ της Κυριακής στην Πολιτεία και πλέον μετά το 2-1 στη σειρά έγινε το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το ματς και πήρε το προβάδισμα με τον Γκρίτζαλη αλλά ο Δούκας στη συνέχεια ήταν καλύτερος και ισοφάρισε πριν το ημίχρονο σε 1-1 με δεκάμετρο πέναλτι που εκτέλεσε ο Σταυρακόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία γκολ με τους Κονδυλάτο που σκόραρε δυο τέρματα και τον Σιούτη που έγραψε το 4-1.

Οι πράσινοι προσπάθησαν προς το τέλος της αναμέτρησης να αντεπιτεθούν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-3 με τους Γκαϊφύλλια και Ντοβλετάκη.

Το τέταρτο ματς της σειράς θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο του Δούκα και με νίκη οι γηπεδούχοι θα στεφθούν πρωταθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ