FUTSAL

Άνοιξε λογαριασμό ο Παναθηναϊκός, 4-3 τον Δούκα

Άνοιξε λογαριασμό ο Παναθηναϊκός, 4-3 τον Δούκα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-3 του Δούκα στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Futsal Superleague και πήρε προβάδισμα στη σειρά των τελικών.

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στη Stoiximan.gr Futsal Superleague έκανε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 4-3 του Δούκα στο κλειστό της Πολιτείας και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Το τριφύλλι είχε σε μεγάλη μέρα τον Ντάρλα ο οποίος πέτυχε χατ τρικ ενώ ένα τέρμα σημείωσε ο Γκαϊφύλιας. Για την ομάδα του Δούκα σκόρερ ήταν οι Αλιφέρης, Σταυρκόπουλος και Κάρμης.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα γκολ που σημείωσε ο Ντάρλας στο 6' το 15' και το 17' ενώ για τον Δούκα μείωσε σε 3-1 ο Αλιφέρης στο 18' και το 3-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 35' οι πράσινοι έκαναν το 4-1 με τον Γκαϊφύλια για να μειώσει ο Δούκας με δυο γκολ στα επόμενα δυο λεπτά από τους Σταυρακόπουλο και Κάρμη και ενώ έπαιζε με πέμπτο παίκτη.

Δυο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο δεύτερος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, ο Αλαφούζος, έπιασε δεκάμετρο πέναλτι και κράτησε το 4-3 για τους "πράσινους".

Παναθηναϊκός: Στόλης, Αλαφούζος, Μπεγκάι, Γκαϊφύλιας, Μουρδουκούτας, Ντάρλας, Παπαευστρατίου, Γκρίτζαλης, Τριάντης, Ντοβλετάκης, Κάλκος, Παούρης, Κριτσιώτης.

Δούκας: Ζέρβας, Καραβίδας, Κονδυλάτος, Κάρμης, Σιούτης, Σταυρακόπουλος, Μικέλης, Αλιφέρης, Κωνσταντίνου, Αγγελίνας, Μπελκεραουί, Μαρινάκης, Τσιακαλάκης, Ζυγουράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ