ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Τρία χρυσά η Σοφία Ράλλη στον Παρνασσό

Τρία χρυσά η Σοφία Ράλλη στον Παρνασσό

Ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδος ΑΓΕΝ με διεθνή συμμετοχή. Τρία χρυσά η Σοφία Ράλλη στον Παρνασσό από δύο ο Γιάννης Αντωνίου και Γιάννης Πρώιος.

Η Σοφία Ράλλη ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικών Α-Γ-Ε-Ν, με διεθνή συμμετοχή, το οποίο έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε και τα τρία μετάλλια, στα αγωνίσματα που συμμετείχε και ακολούθησαν με δύο χρυσά μετάλλια ο Γιάννης Αντωνίου και ο Γιάννης Πρώιος.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων, ο Γιάννης Αντωνίου με τον Γιάννη Πρώιο είχαν έντονο συναγωνισμό με τον πρώτο να κάνει τη δεύτερη διαδρομή γρηγορότερα και με συνολικό χρόνο 1:36,40 και 0,23 δεύτερα διαφορά από τον δεύτερο να κερδίζει τον αγώνα.

Στις γυναίκες, η Σοφία Ράλλη με συνολικό χρόνο 1:40,38 ήταν ταχύτερη και στις δύο διαδρομές και κέρδισε, χωρίς να πιεστεί, το χρυσό μετάλλιο.

Σειρά του Γιάννη Πρώιου να κερδίσει το δεύτερο αγώνα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, την δεύτερη αγωνιστική ημέρα με χρόνο 1:36,98. Ο πρωταθλητής δυσκολεύτηκε από το δεύτερο Νίκο Τζιόβα (1:37,39 ο χρόνος του), ο οποίος είχε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη κατάβαση. Η Σοφία Ράλλη δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και επικράτησε σε ένα ακόμη αγώνισμα στην κατηγορία γυναικών.

Την Τρίτη και τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκαν δύο αγωνίσματα τεχνικής κατάβασης, στις γυναίκες η Σοφία Ράλλη επικράτησε με τον ίδιο τρόπο όπως και τις προηγούμενες ημέρες και ανέβηκε δις στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ολοκληρώνοντας θριαμβευτικά το 2ο Κύπελλο Ελλάδος. Οι χρόνοι της ήταν 1:29,08 και 1:29,63.

Οι Γιάννης Πρώιος και Γιάννης Αντωνίου μοιράστηκαν τόσο τις επιδόσεις όσο και τα χρυσά μετάλλια στα δύο αγωνίσματα. Ο συνολικός χρόνος του Πρώιου ήταν 1:21,68 και οι βαθμοί FIS 39,78. O Αντωνίου είχε συνολικό χρόνο 1:22,63 και 42,81 βαθμούς FIS. Και οι δύο επιδόσεις ήταν εξαιρετικές και βελτίωσαν τη διεθνή βαθμολογία των κορυφαίων χιονοδρόμων μας.

TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ