ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Πρωταγωνίστησαν οι Αντωνίου, Ράλλη και Σαμαρινού στο Πανελλήνιο

Πρωταγωνίστησαν οι Αντωνίου, Ράλλη και Σαμαρινού στο Πανελλήνιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, των αλπικών αγωνισμάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας. Διαβάστε ποιοι πρωταγωνίστησαν.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, των αλπικών αγωνισμάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, η τελευταία μεγάλη διοργάνωση μιας αγωνιστικής χρονιάς, με πολλά προβλήματα λόγω της έλλειψης χιονιού.

Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιάννης Αντωνίου (ΚΑΡ) στους άνδρες και ο Μιχάλης Δέλλιος (ΕΣΠ) στους Νέους και στις αντίστοιχες κατηγορίες γυναικών και νεανίδων η Μαρία Σαμαρίνου (ΕΔΕ) και η Αικατερίνη Τζιούφα (ΓΡΕ).

Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης νικητές ήταν οι ίδιοι, στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες, ο Γιάννης Αντωνίου, ο Μιχάλης Δέλλιος και η Κατερίνα Τζιούφα, ενώ στην κατηγορία των γυναικών το χρυσό το μοιράσθηκαν η Μαρία Σαμαρινού και η Σοφία Ράλλη, που είχαν τον ίδιο συνολικό χρόνο.

Την Τρίτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, σε ένα αγώνα διαφήμιση για το άθλημα, στο ομαδικό παράλληλο ο ΕΟΣ Βόλος ήταν ο μεγάλος νικητής, δεύτερος κατετάγη ο ΧΟΣ Γρεβενών και τρίτος ο ΕΟΣ Νάουσας.

Πρωταγωνίστησαν οι Αντωνίου, Ράλλη και Σαμαρινού στο Πανελλήνιο
TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ