ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Ο Πρώιος στον τελικό της τεχνικής κατάβασης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ελβετίας

Ο Πρώιος στον τελικό της τεχνικής κατάβασης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ελβετίας

Εξαιρετικός ήταν ο Γιάννης Πρώιος στο αγώνισμα της προκριματικής φάσης της τεχνικής κατάβασης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλπικών, στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας και πέρασε στον τελικό.

Εξαιρετικός ήταν ο Γιάννης Πρώιος στο αγώνισμα της προκριματικής φάσης της τεχνικής κατάβασης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλπικών, στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας. Όχι μόνο κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στον τελικό με την 20η θέση αλλά έκανε και εξαιρετική επίδοση με 39,37 βαθμούς FIS και συνολικό χρόνο 1:37,63. Οι Γιάννης Αντωνίου, Βασίλης Μάντσιος και Εμμανουήλ Ζωγράφος-Μάνος δεν ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους.

Η Σοφία Ράλλη τερμάτισε στην 48η θέση, στην τελική φάση του αγωνίσματος της τεχνικής κατάβασης των γυναικών, με μέτρια επίδοση 128,72 βαθμούς FIS και συνολικό χρόνο 1:54,66, ενώ η Μαρία Σαμαρινού δεν ολοκλήρωσε τη δεύτερη προσπάθεια της και έμεινε εκτός τελικής κατάταξης.

Στα προκριματικά της τεχνικής κατάβασης Ράλλη και Σαμαρινού είχαν τον ίδιο συνολικό χρόνο 1:41,22 και με 80,66 βαθμούς FIS, τερματίζοντας στην 19η θέση. Η Ναταλία Παπαϊωάννου και Αναστασία Μάντσιου τερμάτισαν στις 32η και 34η θέση.

Στους άνδρες πραγματοποιήθηκε η τελική φάση της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και από ελληνικής πλευράς συμμετείχε ο Ιωάννης Πρώιος, χωρίς να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Στις λεπτομέρειες ο Αντωνίου

Ο Γιάννης Αντωνίου έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τον τελικό της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικών αγωνισμάτων, στην Ελβετία. Ο 22χρονος τερμάτισε στην 34η θέση μετά την ολοκλήρωση της 1ης και 2ης διαδρομής της προκριματικής σειράς σε σύνολο περίπου 125 αθλητών (75 τερματίσαντες).

Ο Ευρυτάνας πρωταθλητής ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο πέρασμα όπου έμεινε πίσω από τον πρώτο χιονοδρόμο για μόλις 2,80’’. Ο συνολικός του χρόνος ήταν 2:06,44 και πέτυχε 78,84 βαθμούς FIS και ήταν ο καλύτερος Έλληνας. Οι Νίκος Τζιόβας και Γιώργος Στοΐδης τερμάτισαν στις 43η και 63η θέση αντίστοιχα, ενώ ο Γιάννης Πρώιος δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα του.

TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ