ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Ιούλιος Συναδινός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ

O Ιούλιος Συναδινός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O γγΑ, Συναδινός Ιούλιος, έδωσε το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ, διαβούλευση με τους φορείς για το Αθλητικό Κέντρο του Εύηνου ποταμού.

Στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΝΟΕ- ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε – Καγιάκ στον Εύηνο ποταμό, παραβρέθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου ο γγΑ, Συναδινός Ιούλιος.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο γγΑ είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κανόε – Καγιάκ και τους Δημάρχους των Δήμων Ναυπακτίας, κ. Λουκόπουλο Παναγιώτη και Θέρμου, κ. Κωνσταντάρα Σπυρίδωνα, για τη μεγάλη ανάγκη αναβάθμισης των εγκαταστάσεων Κανόε-Καγιάκ με συνεργασία της Γ.Γ.Α.

Η ανάδειξη της εγκατάστασης σε Διεθνές Αθλητικό Κέντρο προετοιμασίας και αγώνων Κανόε - Καγιάκ, που αποτελεί αίτημα της τοπικής κοινωνίας, μπορεί να αποτελέσει ισχυρό μέσο κοινωνικής και οικονομικής αναζωογόνησης της περιοχής και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αντιμετωπίζει με τον πιο θετικό τρόπο αυτήν την προοπτική.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ