ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ

Πρωταθλητές οι Houston Astros!

George Springer, de los Astros de Houston, festeja con el venezolano Marwin González luego de conectar un jonrón en el séptimo juego de la Serie Mundial ante los Dodgers de Los Ángeles, el miércoles 1 de noviembre de 2017 (AP Foto/Alex Gallardo)
George Springer, de los Astros de Houston, festeja con el venezolano Marwin González luego de conectar un jonrón en el séptimo juego de la Serie Mundial ante los Dodgers de Los Ángeles, el miércoles 1 de noviembre de 2017 (AP Foto/Alex Gallardo) AP

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Houston Astros κατέκτησαν το World Series στο μπέιζμπολ αφού επικράτησαν στον έβδομο τελικό με 5-1 επί των Los Angeles Dodgers.

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει το Χιούστον μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπέιζμπολ από τους Houston Astros. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της πόλης κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής κατακτώντας το World Series.

Για να ολοκληρώσουν το κατόρθωμα τους οι Astros έπρεπε να φτάσουν μέχρι τον έβδομο τελικό της σειράς με τους Los Angeles Dodgers.

Με το σκορ στο 3-3 οι Houston Astros επιβλήθηκαν με 5-1 στον τελικό των τελικών και κατάφεραν να πάρουν το τρόπαιο. Μεγάλος πρωταγωνιστής τόσο του πέμπτου τελικού, αλλά και ολόκληρης της σειράς ήταν ο George Springer. Ο Outfielder έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να προηγηθούν οι Astros με 5-0 και να φτάσουν τελικά στη νίκη.

Μάλιστα, ο Springer είχε προβλέψει τη συγκεκριμένη επιτυχία της ομάδας του πριν από τρία χρόνια. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2014 στο "Sports Illustrated" είχε δηλώσει ότι οι Astros μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο το 2017 και τελικά αυτό συνέβη.

TAGS ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ