ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ

Ξύλο και στο μπέιζμπολ

Ξύλο και στο μπέιζμπολ

Από επεισόδια στιγματίστηκε ο αγώνας μπέιζμπολ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους Leaders με παίκτη των δεύτερων να συμπλέκεται με τον διαιτητή και να χτυπά αντιπάλους.

Απίστευτα γεγονότα έλαβαν χώρα σε αγώνα μπέιζμπολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τους Leaders με παίκτη των δεύτερων να τα βάζει με τον διαιτητή και να ξεσπά στους πράσινους...

Ας τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά. Ο αθλητής Τσετσένης της ομάδας των Leaders διαφώνησε με μια απόφαση του διαιτητή.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού κλώτσησε κιόλας τον άρχοντα του αγώνα. Για κακή του τύχη ο διαιτητής ήταν πρώην πυγμάχος με αποτέλεσμα να αντιδράσει και να χτυπήσει με τρεις γροθιές τον παίκτη των Leaders.

Μόλις συνήλθε από τα χτυπήματα σηκώθηκε και επιτέθηκε στον αθλητή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Πιπέργια, ο οποίος είχε πάει στο συμβάν για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους. Ο Τσετσένης χτύπησε τον αθλητή του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα ο δεύτερος να κάνει οκτώ ράμματα στο χέρι του.

Στη συνέχεια ο παίκτης των Leaders πήρε και ένα ρόπαλο που βρήκε μπροστά του και επιτέθηκε και σε άλλο παίκτη του Παναθηναϊκού. Τελικά όμως με την παρέμβαση των συμπαικτών και των υπόλοιπων που ήταν στο γήπεδο ο Τσετσένης βγήκε έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Δίχως αμφιβολία εκείνο που περιμένουμε είναι να δούμε τι θα γίνει με τον συγκεκριμένο αθλητή αφού ο διαιτητής τον απέβαλε και έχει σημειώσει όλα όσα έγιναν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 15-12.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου.

TAGS ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ