ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

"Τίτλοι τέλους" για την Πιπιλιαρίδου

Wales's Laura Hughes competes in Women's 75Kg Weightlifting at the Commonwealth Games in Gold Coast, Australia, Sunday, April 8, 2018. (AP Photo/Manish Swarup)
Wales's Laura Hughes competes in Women's 75Kg Weightlifting at the Commonwealth Games in Gold Coast, Australia, Sunday, April 8, 2018. (AP Photo/Manish Swarup) AP PHOTO/MANISH SWARUP

Η παρουσία της στους Μεσογειακούς Αγώνες έμελλε να είναι και η τελευταία για την Μαρία Πιπιλιαρίδου, αφού σταμάτησε την καριέρα της στην άρση βαρών.

Η παρουσία της στους Μεσογειακούς Αγώνες έμελλε να είναι και η τελευταία για την Μαρία Πιπιλιαρίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άνοιξε το χορό των εμφανίσεων στην Ταραγόνα και αγωνίστηκε στα 48κ.

Στο αρασέ σήκωσε 66κ. με τη δεύτερη προσπάθεια και κατέλαβε την 7η θέση, ενώ στο ζετέ με 80κ. ήρθε έκτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Μεσογειακούς Αγώνες δεν υπολογίζεται το σύνολο.

Η Μαρία Πιπιλιαρίδου έχει συνδυάσει μια πολυετή παρουσία στην Αρση Βαρών, κατέχοντας μάλιστα τα Πανελλήνια ρεκόρ Κορασίδων (62, 80, 142) που πραγματοποιήθηκαν το 2003 και αντέχουν μέχρι σήμερα.

Το ήθος της και η ευγένεια της την χαρακτήριζαν μέχρι τώρα και μετά το τέλος των Μεσογειακών Αγώνων ανακοίνωσε μέσω των Social Media ότι σταματάει την καριέρα της ευχαριστώντας μεταξύ άλλων την Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών και τους ομοσπονδιακούς προπονητές Χρήστο Κωνσταντινίδη και Οδυσσέα Δήμα.

"Κάπως έτσι τελείωσε η αθλητική μου πορεία στην άρση βαρών. Δεν ήταν ένας τέλειος αγώνας, αλλά σίγουρα ήταν ένας αγώνας με άγχος κ ψυχική δύναμη...

Ευχαριστώ πολύ τον Μανώλη Ρεμπελη για την προπονητική κ την ψυχική υποστήριξη, τον σύλλογο του Π.Γ.Σ. για την φιλοξενία !

Τους προπονητές Χρήστο Κωνσταντινίδη ,Οδυσσέα Δήμα και φυσικά την Ε.Ο.Α.Β

Επισης δεν θα ξεχάσω να ευχαριστήσω όλους εσάς για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!!!!!!", ανέφερε η Μαρία Πιπιλιαρίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ