ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Συνάντηση Βασιλειάδη με Δήμα

Συνέντευξη Τύπου για τα Παιδικά Χωριά SOS  Ελλάδος την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016. Στην συνέντευξη συμμετείχαν: η αναπληρώτρια υπουργός Eργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου,  ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο Πύρρος Δήμας ο οποίος μέσω του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού "Πύρρος Δήμας", συνεργάζεται με τα Παιδικά Χωριά SOS για τις αθλητικές δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Φιλοξενίας και συντόνισε ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος.
Στη συνέντευξη ανακοινώθηκαν δύο σημαντικά προγράμματα: Tο ένα πρόγραμμα αφορά τη στέγαση και υποστήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων και το άλλο τη στήριξη προς το Λιμενικό Σώμα, από εξειδικευμένο προσωπικό των Παιδικών Xωριών SOS. Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται με δωρεά της Διεθνούς Ένωσης των Παιδικών Χωριών SOS, και γίνονται σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και με άλλους φορείς.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνέντευξη Τύπου για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016. Στην συνέντευξη συμμετείχαν: η αναπληρώτρια υπουργός Eργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο Πύρρος Δήμας ο οποίος μέσω του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού "Πύρρος Δήμας", συνεργάζεται με τα Παιδικά Χωριά SOS για τις αθλητικές δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Φιλοξενίας και συντόνισε ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος. Στη συνέντευξη ανακοινώθηκαν δύο σημαντικά προγράμματα: Tο ένα πρόγραμμα αφορά τη στέγαση και υποστήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων και το άλλο τη στήριξη προς το Λιμενικό Σώμα, από εξειδικευμένο προσωπικό των Παιδικών Xωριών SOS. Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται με δωρεά της Διεθνούς Ένωσης των Παιδικών Χωριών SOS, και γίνονται σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και με άλλους φορείς. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη είχαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας και ο Γενικός Γραμματέας, Φώτης Καϋμενάκης.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη είχαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Πύρρος Δήμας και ο Γενικός Γραμματέας, Φώτης Καϋμενάκης.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε απόλυτα εποικοδομητικό κλίμα και αφορούσε την ενημέρωση του κ. Βασιλειάδη στο συνολικό πλάνο των διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που ξεκίνησε να εφαρμόζει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΒ και ως στόχο έχει την επαναφορά του αθλήματος σε τροχιά προόδου, εξέλιξης και διακρίσεων.

Επί της ουσίας παρουσιάστηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού ο νέος σχεδιασμός της ομοσπονδίας άρσης βαρών όπου το κύριο βάρος μετατοπίζεται στην ανανέωση της εθνικής ομάδας με αθλητές νεαρούς σε ηλικία, στην ανάπτυξη εκ βαθέων του αθλήματος και στο πρόγραμμα διεξαγωγής μεγάλου αριθμού αγώνων στο εσωτερικό.

"Ενημερώσαμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τα σχέδια και τις προθέσεις μας για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδίας μας και φυσικά στα θέματα εθνικών ομάδων. Νιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την κατανόηση που επέδειξε και τη θέληση του για στήριξη του προγράμματος μας ώστε σύντομα να επανέλθει η άρση βαρών σε τροχιά διακρίσεων" δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ, Πύρρος Δήμας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ