ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Συνάντηση Δήμα με τους νέους ομοσπονδιακούς προπονητές

Συνάντηση Δήμα με τους νέους ομοσπονδιακούς προπονητές

Την πρώτη του συνάντηση του με τους νέους εθνικούς προπονητές Χρήστο Κωνσταντινίδη και Οδυσσέα Δήμα έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΒ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΒ συναντήθηκε με το νέο δίδυμο των ομοσπονδιακών προπονητών στην άρση βαρών το οποίο αποτελούν ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και Οδυσσέας Δήμας.

Για την ακρίβεια οι δύο προπονητές συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Πύρρο Δήμα, τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Ευάγγελο Προκοπίδη, τον Πρόεδρο της ΤΕ Μακεδονίας – Θράκης κ. Κώστα Καζακλή, τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΑΒ κ. Φώτη Καυμενάκη παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Γιώργου Ηλιού.

Ο Πύρρος Δήμας ανέπτυξε στους δύο εθνικούς προπονητές τη φιλοσοφία και τους στόχους του νέου αγωνιστικού σχεδιασμού καθώς και τις προτεραιότητες της ΕΟΑΒ στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η συζήτηση έγινε σε πλαίσιο απόλυτης συναίνεσης και κατανόησης και δεν είναι τυχαίο ότι διάρκεσε περίπου τρεις ώρες καθ όσον αναλύθηκαν διεξοδικά όλοι οι τομείς του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Ο Πρόεδρος Πύρρος Δήμας τόνισε: "Θα πρέπει να ξεπεράσουμε παθογένειες του παρελθόντος, να αλλάξουμε ότι χρειάζεται στη νοοτροπία και να διαμορφώσουμε ένα υγιές περιβάλλον όπου θα ευοδωθούν οι κόποι και οι προσπάθειες στην επίτευξη των αγωνιστικών προσανατολισμών μας".

Επίσης έκανε ειδική αναφορά στη δυναμική παρουσία ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών στη διάρκεια του τελευταίου πανελληνίου πρωταθλήματος. Δυναμική που με τη βοήθεια των προπονητών και των σωματείων θα πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε νέα παιδιά να συγκροτήσουν τις προεθνικές ομάδες.

Οι εθνικοί προπονητές κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τη λειτουργία των προεθνικών και εθνικών ομάδων, τον αγωνιστικό προγραμματισμό τους και το πρόγραμμα συμμετοχής σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, όπως επίσης και τον τρόπο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της άρσης βαρών στον Άγ.Κοσμά.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τροχαίο με την Πόρσε: Δεν τα βρήκαν ασφαλιστική - Πατμάνογλου

Ο τραγικός πατέρας που βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων αξιώνει από την οικογένεια Βακάκη περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον θάνατο της συζύγου και του γιου του

9 ελληνικά τραγούδια που θα μπορούσαν να είναι και διηγήματα

Τι κοινό έχει ο Σιδηρόπουλος με τον Χατζιδάκι;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Νέα παίκτρια στο Power of Love: Η σεξοβόμβα Όλγα αναστάτωσε τους άντρες

Η 31χρονη Ρωσίδα κλήθηκε να "παρουσιαστεί" πρώτα στο σπίτι των αγοριών και όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα βλέμματα

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24