ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Σουλεϊμάνογλου

Turkish weightlifter Naim Suleymanoglu strains during the International Sports Fair, May 4, 1989, in Tokyo. (AP Photo/Shizuo Kambayashi)
Turkish weightlifter Naim Suleymanoglu strains during the International Sports Fair, May 4, 1989, in Tokyo. (AP Photo/Shizuo Kambayashi) ASSOCIATED PRESS

Ο σπουδαίος αρσιβαρίστας, Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, νοσηλεύεται εξαιτίας του χρόνιου προβλήματος του με το συκώτι και αναμένεται να χρειαστεί μεταμόσχευση για να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Το πρόβλημα του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου με το συκώτι του ήταν γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια. Από την αποτυχία του στο Σίδνεϊ άρχισε ο κατήφορος για εκείνον, αφού μη έχοντας πλέον τη διέξοδο του αθλητισμού και διαθέτοντας τεράστια χρηματικά ποσά για να ξοδέψει άρχισε να "πνίγει" τον πόνο του στο αλκοόλ.

Έτσι, δεν άργησαν να έρθουν τα προβλήματα με αποκορύφωμα την είσοδό του στο νοσοκομείο πριν από μερικά χρόνια.

Τότε οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από ηπατική ανεπάρκεια και φυσικά του συνέστησαν να κόψει το αλκοόλ και να αλλάξει τρόπο ζωής. Από ότι φαίνεται ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου δεν τα κατάφερε και πριν από 20 ημέρες πέρασε ξανά την πόρτα του νοσοκομείου, όπου και επανήλθε προχτές.

Ο σπουδαίος αρσιβαρίστας έχει διαγνωστεί με κίρρωση του ύπατος και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν μέσα από την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή για να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση είναι εξαιρετικά πιθανό να χρειαστεί μεταμόσχευση για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα του με το ήπαρ του.

Photo credits: AP Photo/Shizuo Kambayashi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ