ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Σαρώνουν τα μετάλλια οι Έλληνες στο Ευρωπαϊκό

Σαρώνουν τα μετάλλια οι Έλληνες στο Ευρωπαϊκό

Οι επιτυχίες από την εθνική ομάδας άρσης βαρών πάγκου συνεχίζονται, αφού οι Έλληνες υπεραθλητές έχουν κατακτήσει ήδη πέντε μετάλλια στο Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Έγκερ.

Εντυπωσιακός είναι ο απολογισμός της εθνικής ομάδας άρσης βαρών πάγκου στο Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι Έλληνες πρωταθλητές έχουν κατακτήσει ήδη πέντε μετάλλια και δίνουν ένα μάθημα ψυχής σε όλους μας.

Η αρχή έγινε από τον Δημήτρη Μπακοχρήστο, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 54 κιλών με επίδοση 176 κιλά.

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν με τον Πασχάλη Κουλούμογλου ο οποίος ήταν δεύτερος στην κατηγορία των 59 κιλών με επίδοση 164 κιλά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί και Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ. Η δεύτερη ημέρα ολοκληρώθηκε με την 3η θέση στην κατηγορία των 72 κιλών που κατέλαβε ο Νικόλαος Γκουντάνης σηκώνοντας 187 κιλά!

Την Παρασκευή (27/11) ήρθαν ακόμα δύο μετάλλια. Η αρχή χρονικά έγινε από τον Αναστάσιο Μπάο που ήταν τρίτος στα 97 κιλά με επίδοση 186 κιλά κάνοντας και εκείνος Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ! Στο φινάλε της τέταρτης ημέρας ήρθε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο από τον συνήθη ύποπτο, Παύλο Μάμαλο. Ο σπουδαίος Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 107 κιλών με επίδοση 235 κιλά!

Οι ελληνικές συμμετοχές ολοκληρώνονται το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 16:00 ώρα Ελλάδος όταν και αγωνίζεται ο Κώστας Δήμου στην κατηγορία των +107 κιλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ