ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Οι μπάρες λυγίζουν!

Οι μπάρες λυγίζουν!

Απίστευτες επιδόσεις που θα συγκλονίσουν τους φίλους του powerlifting αναμένονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δυναμικού Τριάθλου που θα διεξαχθεί 4-6 Μαΐου στο South Factory στο Ελληνικό.

Πρόκειται για την πετυχημένη διοργάνωση του Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου που διεξάγεται κάθε χρόνο και φέτος υπό την αιγίδα των WRPF και WEPF. Μεγάλα ρεκόρ πανελλήνια και Παγκόσμια αναμένεται να σπάσουν και θα είναι παρόντα όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού powerlifting, όπως ο Δημήτρης Ράλλης, ο Παντελής Σαπουνάκης, ο Κώστας Αλεξόπουλος, ο Κώστας Τρομάρας, ο Νάσος Λιούρας, ο Μάνος Μάριζας, ο Μπάμπης Κουντούρης, ο Τάσος Μαυρομιχάλης, η Βάσια Μαρονικολάκη, η Μαίρη Τσίμπη κ.α. Οι αγώνες αποτελούν πρόκριση για τους Έλληνες Αθλητές σε διεθνείς διοργανώσεις του 2018.

Θα αγωνισθούν κοντά στους 150 αθλητές από τα 44κ. των γυναικών μέχρι και τα +140κ. των ανδρών! Συνδιοργανωτές είναι ο ΑΣ Δυναμικών Αθλημάτων "Ο Τρομάρας", το Dynami Kettlebells, το Streetworkout Athens, o ΑΟΝΡΚΑ "Προμηθέας", η ΑΕΚ Κοκκινιάς, ο ΣΒΑ Ελευσίνας και το The Notorius Box. Επίσης, επειδή πρόκειται για open challenge διοργάνωση πρόκειται να λάβουν μέρος και 25 αθλητές από την Πολωνία, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικές συμμετοχές και από άλλες χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ