ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Μετάλλια για Μάμαλο, Δήμου, Μπακοχρήστο στο παγκόσμιο

Μετάλλια για Μάμαλο, Δήμου, Μπακοχρήστο στο παγκόσμιο

Ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια ήταν ο απολογισμός της Ελλάδας στο παγκόσμιο κύπελλο powerlifting, που διεξήχθη στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Δείτε το video του χρυσού μεταλλίου του Παύλου Μάμαλου.

Μία ακόμα επιτυχημένη παρουσία για την εθνική ομάδα powerlifting σε μεγάλη διοργάνωση, αφού στο παγκόσμιο κύπελλο της Μαλαισίας, οι Έλληνες κατέκτησαν τρία μετάλλια.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μάμαλος με επίδοση 235 κιλά κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 107 κιλών, ενώ o Δημήτρης Μπακοχρήστος και ο Κώστας Δήμου, σηκώνοντας 177 και 220 κιλά, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στις κατηγορίες των 54 και +107 κιλών αντίστοιχα. Ο Νίκος Γκουντάνης με επίδοση 175 κιλά κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία των 65 κιλών και ο Γκρέμης Μωϋσιάδης με 186 κιλά, την 5η θέση στην κατηγορία των 80 κιλών.

Και τώρα, οι αθλητές μας μπαίνουν στην τελική ευθεία για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου μπορεί να αγωνιστούν μέχρι και 6 Έλληνες, με τους Δημήτρη Μπακοχρήστο, Νίκο Γκουντάνη, Παύλο Μάμαλο και Κώστα Δήμου να έχουν ήδη προκριθεί!

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη του Κώστα Δήμου στο Sport24.gr, πριν από περίπου ένα μήνα

1 χρυσό, 2 ασημένια, μια 4η και μια 5η θέση ήταν ο απολογισμός της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη...

Posted by Hellenic Powerlifting Team onFriday, February 26, 2016


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ