ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Λεωνίδης: "Για τον Πύρρο, η αξία και η αξιοπρέπεια είναι ψιλά γράμματα"

Λεωνίδης: "Για τον Πύρρο, η αξία και η αξιοπρέπεια είναι ψιλά γράμματα"
EUROKINISSI

Ο Βαλέριος Λεωνίδης επιτέθηκε στον Πύρρο Δήμα με αφορμή τη φωτογραφία του με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη στην πρώτη επίσημη προπόνηση της προεθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά. Διαβάστε τη δήλωσή του.

Η κόντρα του Βαλέριου Λεωνίδη με τον Πύρρο Δήμα έχει και άλλα επεισόδια. Αυτή την φορά, κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών με αφορμή τη φωτογραφία του στην πρώτη επίσημη προπόνηση της προεθνικής ομάδας που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο λόγος είναι ότι στο πλάι του βρισκόταν ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο οποίος το 1997 κατήγγειλε στην εκπομπή Ζούγκλα ότι ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής, Χρήστος Ιακώβου, χορηγούσε απαγορευμένες ουσίες (αδρεναλίνη, αυξητική ορμόνη και παράγοντα αυξητικής ορμόνης σε συνδυασμό με ινσουλίνη) στους αρσιβαρίστες, σε ενέσιμη μορφή και χάπια. Να τονιστεί βέβαια ότι τις καταγγελίες αυτές αργότερα τις απέσυρε.

Έτσι, λοιπόν, επιτέθηκε στον τρεις φορές χρυσό και μια φορά χάλκινο Ολυμπιονίκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "η φωτογραφία του Πύρρου Δήμα με τον πριν λίγα χρόνια κατήγορό του, Κωνσταντινίδη Χρήστο, δείχνει ότι για τον Πύρρο η αξία και η αξιοπρέπεια είναι ψιλά γράμματα. Λυπάμαι".

Η δήλωση του ασημένιου Ολυμπιονίκη της Ατλάντα στο Sport24.gr, αναφέρει: "Στη ζωή μου, ποτέ δεν άφησα να περνούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα καταγγελίες εις βάρος των συναθλητών μου και του αθλήματος μου.

Ποτέ μου δεν διέγραφα από τη μνήμη μου ανθρώπους που προσπάθησαν να αφαιρέσουν την αξία μου και τους αγώνες των συναθλητών μου.

Η σημερινή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα με τον πριν λίγα χρόνια κατήγορό του, Κωνσταντινίδη Χρήστο, δείχνει ότι για τον Πύρρο η αξία και η αξιοπρέπεια είναι ψιλά γράμματα. Λυπάμαι".

Το Sport24.gr επικοινώνησε, ως όφειλε, με τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο θέμα, ούτε να μπει σε διαδικασία να απαντήσει και να σχολιάσει την θέση του Βαλέριου, λέγοντας απλά "τι να απαντήσω τώρα, δεν χρειάζεται. Εμείς μιλάμε με έργα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ