ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Έντεκα αρσιβαρίστες από τους Αγώνες του Λονδίνου βρέθηκαν ντοπέ

Έντεκα αρσιβαρίστες από τους Αγώνες του Λονδίνου βρέθηκαν ντοπέ

Βρέθηκαν "θετικοί" 11 αρσιβαρίστες στους οποίους έγινε επανέλεγχος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στην ουσία δεϋδροχλωρμεθυλτεστοστερόνη.

Επανέλεγχος σε 11 αρσιβαρίστες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, έδειξε πως βρέθηκαν "θετικοί" στην ουσία δεϋδροχλωρμεθυλτεστοστερόνη. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι οι έξι από αυτούς είχαν κατακτήσει μετάλλιο.

Συνολικά έγιναν 138 επανέλεγχοι σε αθλητές και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και για τους αρσιβαρίστες. Οι τέσσερις από τους 11 προέρχονται από τη Ρωσία και ως εκ τούτου αποκλείονται και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Νατάλαγια Ζαπολότναγια που έχει αναδειχθεί πέντε φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στα 75 κιλά, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ονόματα, ο Αλεξάντρ Ιβάνοβ, ο οποίος ήταν "ασημένιος" στα 94 κιλά, η Σβετλάνα Τζαρουκάεβα στα 63 κιλά και ο Αντρέι Ντεμάνοβ που ήταν τέταρτος στα 94 κιλά.

Οι άλλοι τρεις που είχαν πάρει μετάλλια και βρέθηκαν θετικοί, είναι ο Αρμένιος, Χριπσίμε Κουρσουντιάν, ο οποίος είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στα 75 κιλά, η Ιρίνα Κούλεσα από τη Λευκορωσία (χάλκινη στα 75 κιλά) και η Κριστίνα Ιοβού από τη Μολδαβία (χάλκινη στα 53 κιλά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ