ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Διάψευση ΥΕΘΑ και Λεωνίδη για την κλήση σε ΕΔΕ

Διάψευση ΥΕΘΑ και Λεωνίδη για την κλήση σε ΕΔΕ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε διάψευση της είδησης περί κλήσης σε ΕΔΕ του Βαλέριου Λεωνίδη για το ταξίδι του εκτός συνόρων χωρίς άδεια προχώρησαν τόσο η πλευρά του Ομοσπονδιακού προπονητή όσο και αυτή του ΥΕΘΑ.

Λίγες ώρες μετά τη διάδοση της είδησης για κλήση σε ΕΔΕ του Βαλέριου Λεωνίδη, έπειτα από τις σχετικές δηλώσεις του Χρήστου Ιακώβου και το ρεπορτάζ της εκπομπής "Εμείς" στο "Ε" ήρθε η διάψευση και από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Ομοσπονδιακός προπονητής και Ολυμπιονίκης, όσο και από την πλευρά του ΥΕΘΑ διαψεύστηκε ότι υπήρξε τέτοια εξέλιξη.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έγιναν γνωστά το βράδυ του Σαββάτου ο Βαλέριος Λεωνίδης, δέχτηκε πρόσκληση από τον Τούρκο υπουργό αθλητισμού, Οσμάν Μπακ, για να ταξιδέψει στην Τουρκία και να παραστεί την Κυριακή στην Κηδεία του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου. Έτσι, κι έγινε με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της άρσης βαρών να πηγαίνει το πρωί της Κυριακής στη γείτονα χώρα, να παρευρίσκεστε στην κηδεία του φίλου του και το βράδυ της ίδιας ημέρας να επιστρέφει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/11) προέκυψε η συγκεκριμένη πληροφορία που ήθελε τον Βαλέριο Λεωνίδη να περνά από ΕΔΕ από το Πολεμικό Ναυτικό όπου και έχει τη θέση του αξιωματικού κάτι που τελικά διαψεύστηκε. Πάντως, ακόμα κι αν καλούνταν τελικά να περάσει από ΕΔΕ επειδή φέρεται να μην είχε πάρει άδεια για να βγει από τη χώρα, είναι δεδομένο ότι δεν θα υπήρχε τιμωρία αφού επρόκειτο για μία ξεχωριστή περίπτωση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ