ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Δ.Ι.Α. Πύρρος Δήμας: "Είμαστε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, όχι ΜΚΟ"

Δ.Ι.Α. Πύρρος Δήμας: "Είμαστε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, όχι ΜΚΟ"

Το Διεθνές Ινστιτούτο Αθλητισμού Πύρρος Δήμας εξέδωσε ανακοίνωση και απαντά σε όσους θεωρούν ότι είναι ΜΚΟ, αναφέροντας πως είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.

Σε απάντηση δημοσιευμάτων μικρής μερίδας των ΜΜΕ, το Διεθνές Ινστιτούτο Αθλητισμού Πύρρος Δήμας, κάνει γνωστά τα εξής:

"Το Δ.Ι.Α. Πύρρος Δήμας δημιουργήθηκε για να προβάλει και να διασπείρει στη νεολαία κυρίως, τις αξίες του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι και των υψηλών ιδεωδών ως ήθος που θα πρέπει να διαπνέει τον τρόπο που διάγουμε το βίο μας συνολικά. Δημιουργήθηκε για να αναδείξει τη σημασία του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας στη δύσκολη συγκυρία της πατρίδας μας, δημιουργήθηκε ως ένα μέσο, μέσα από το οποίο το σύνολο των αξιών και συμβολισμών που αντιπροσωπεύει ο Πύρρος Δήμας, θα καταστεί αρωγός στη συνολική διαπαιδαγώγηση των νέων ανθρώπων που ζουν στη χώρα μας, από όπου κι αν προέρχονται.

Ανάμεσα στους πολλούς σκοπούς του ΔΙΑ Πύρρος Δήμας δεν υπάρχει ούτε ένας που να αναφέρεται ειδικά στην άρση βαρών.

Πράγματι, η ΕΟΑΒ, με τη βοήθεια του Πύρρου Δήμα έλαβε χορηγία ύψους 60.000€ από την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, αλλά απευθείας, χωρίς τη διαμεσολάβηση του Δ.Ι.Α. Πύρρος Δήμας.

Το Δ.Ι.Α. Πύρρος Δήμας είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, κατατάσσεται φορολογικά στις σωματειακής μορφής μη κερδοσκοπικές εταιρείες, δικαιούται να έχει έσοδα, τα οποία θα καλύπτουν τις λειτουργικές του ανάγκες και έχει δημοσιεύσει τα έργα που ανέλαβε και έφερε ως πέρας έως σήμερα.

Δεν είναι ΜΚΟ, κατά την (από πάσης απόψεως εσφαλμένη) έννοια που επιχειρούν να προσδώσουν στο Δ.Ι.Α. Πύρρος Δήμας, άστοχα έως κακόβουλα δημοσιεύματα δημιουργώντας έτσι εύλογη τη πεποίθηση στον αναγνώστη ότι μετέχει ανόμων (;) κρατικών εσόδων κι επιδοτήσεων, καθώς ουδέποτε έως σήμερα έχει λάβει την παραμικρή κρατική βοήθεια ή επιδότηση οποιουδήποτε τύπου.

Το Δ.Ι.Α. Πύρρος Δήμας δημιουργήθηκε για να κεφαλαιοποιηθεί υπέρ της χώρας μας η υπεραξία και το τεράστιο όνομα-σύμβολο Πύρρος Δήμας. Έως σήμερα, δεν έχει λάβει τίποτα, παρά μόνο έχει προσφέρει. Η συνεχής, απρόκλητη και παντελώς ανερμάτιστη στόχευση του Πύρρου Δήμα και όσων ανθρώπων γύρω του προσφέρουν για τη συνέχιση της ύπαρξης και δραστηριοποίησης του Δ.Ι.Α. Πύρρος Δήμας, είναι εκτός από μικρόψυχη, άδικη, παράνομη και τιμωρητέα ηθικά και εκ του νόμου.

Για το Δ.Ι.Α. Πύρρος Δήμας

Η εκ των ιδρυτών – πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ SPORT24.GR

Δήμας στο Sport24.gr: "Τον θέλω δίπλα μου τον Βαλέριο"

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΡΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΗ

Καταγγελία Λεωνίδη για Πύρρο, ΜΚΟ και χορηγίες

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Eurogroup: 'Θερμό επεισόδιο' Τσακαλώτου - Ντράγκι

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι δύο άνδρες ξεκίνησαν να συζητούν για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Ο επικεφαλής της ΕΚΤ αποχώρησε για λίγο από την αίθουσα προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση

Oι μεταγραφές που χρειάζεται επειγόντως το 'Power of Love'

Το σπίτι της αγάπης, που μπήκε βάναυσα στη ζωή μας, χρειάζεται ένα γενναίο 'ρεκτιφιέ' προκειμένου να γίνει πιο 'φιλόξενο' για το αντρικό μάτι.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Έρχονται καταιγίδες και χιόνια - Πού θα εκδηλωθούν

Χαλάει εκ νέου ο καιρός από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας μέχρι την Πέμπτη

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24