ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζήτησαν από Ολυμπιονίκη να τους βγάλει φωτογραφία!

Ζήτησαν από Ολυμπιονίκη να τους βγάλει φωτογραφία!

Δύο κοπέλες ζήτησαν από την Ολυμπιονίκη και κάτοχο τριών Παγκόσμιων ρεκόρ στην κολύμβηση, Κέιτι Λεντέκι, να τους τραβήξει μία φωτογραφία προφανώς χωρίς να την αναγνωρίσουν.

Στα 19 της χρόνια έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα της στην παγκόσμια κολύμβηση. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κατέκτησε δύο μετάλλια ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 800μ. ελεύθερο και στην τρίτη στα 400μ. ελεύθερο. Παράλληλα, είναι κάτοχος του Παγκόσμιου ρεκόρ στα 400, 800 και 1500μ. ελεύθερο.

Όλα αυτά για την Κέιτι Λεντέκι η οποία αναμένεται να λάμψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η 19χρονη κολυμβήτρια βρίσκεται ήδη στο Ρίο και σε μία από τις βόλτες της έγινε κάτι που σίγουρα θα της φάνηκε περίεργο.

Είναι συνηθισμένη να τη σταματούν για βγουν φωτογραφίες μαζί ή να υπογράφει αυτόγραφα. Μόνο που αυτή τη φορά δύο κοπέλες της ζήτησαν να τραβήξει εκείνες μια φωτογραφία. Φυσικά, η Λεντέκι το έκανε με την συναθλήτρια της Μάγια ΝτιΡάντο να αποθανατίζει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της, η οποία γρήγορα έγινε viral.

Δείτε την φωτογραφία που αποδεικνύει όσα έγιναν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ