ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζητείται αντίπαλος για τις ΗΠΑ, "καθάρισε" εύκολα η Ισπανία

Ζητείται αντίπαλος για τις ΗΠΑ, "καθάρισε" εύκολα η Ισπανία

Οι ΗΠΑ έκαναν μία ακόμη φορά επίδειξη δύναμης, με τη Σερβία να είναι το τελευταίο... θύμα τους (110-84). Με την Άλμπα Τόρενς να μοιάζει ασταμάτητη σκοράροντας 32 πόντους, η Ισπανία πήρε εύκολη νίκη με 89-68 επί της Κίνας.

Ούτε ένα δεκάλεπτο δεν κράτησε η αντίσταση της Σερβίας στις ΗΠΑ, οι οποίες έκαναν το 3/3 στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ των γυναικών. Η ομάδα του Τζίνο Οριέμα "πάτησε" τη Σερβία με το τελικό +26 (110-84) να έρχεται απολύτως φυσιολογικά, από τη στιγμή που κατάφερε να πάρει από νωρίς διψήφια διαφορά.

Η "Αστερόεσσα" είναι άλλωστε το ακλόνητο φαβορί για το χρυσό, περισσότερο κι από την αντρική ομάδα των ΗΠΑ. Τα κορίτσια της Team USA ήταν απολαυστικά, με την Νταϊάνα Ταουράσι να είναι η πρώτη σκόρερ με 25 πόντους και τη Μπριάνα Στιούαρτ να ακολουθεί με 17.

Την δεύτερη νίκη της στο Ολυμπιακό τουρνουά πανηγύρισε η Ισπανία, η οποία μετά την βαριά ήττα από τις ΗΠΑ κατάφερε να επιστρέψει δριμύτερη κερδίζοντας εύκολα με 89-68 την Κίνα. Η "φούριας ρόχας" ευτύχισε να έχει σε εξαιρετικό βράδυ την Άλμπα Τόρενς, η οποία σημείωσε 32 πόντους, ενώ κατέβασε και 8 ριμπάουντ. Με αυτή τη νίκη η Ισπανία έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, ενώ πήρε και πλεονέκτημα για ένα καλό πλασάρισμα. Στον αντίποδα οι Κινέζες έχασαν σημαντικό έδαφος, όμως διατηρούν ελπίδες πρόκρισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ