ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Υπάρχει λίγη πίκρα που είμαστε εκτός μεταλλίων"

"Υπάρχει λίγη πίκρα που είμαστε εκτός μεταλλίων"

Οι Σοφία Ασουμανάκη και Κατερίνα Νικολαΐδου, μίλησαν στον απεσταλμένο του Sport24.gr στο Ρίο, Γιάννη Λαμπίρη, αναφέρθηκαν στον τελικό, στα λάθη που έγιναν και στα κίνητρά τους για το μέλλον (VIDEO).

Δεν τα κατάφεραν όσο καλά ήθελαν στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών οι Σοφία Ασουμανάκη και Κατερίνα Νικολαΐδου, που εξαιτίας του άσχημου ξεκινήματός τους, τερμάτισαν τελικά στην 4η θέση. Τα δυο κορίτσια, μίλησαν στον απεσταλμένο του Sport24.gr στο Ρίο, Γιάννη Λαμπίρη, για τον τελικό, τα λάθη που έγιναν και αναφέρθηκαν στα κίνητρά τους για το μέλλον.

Σοφία Ασουμανάκη: "Σίγουρα και με τις δυο μας είμαστε χαρούμενες με αυτή την θέση στην πρώτη μας συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Σίγουρα υπάρχει λίγη πίκρα που είμαστε εκτός μεταλλίων, αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε τις καλύτερες κούρσες σε αυτή την διοργάνωση. Στον τελικό ίσως κάναμε κάποια λάθη στην εκκίνηση, που αυτό μας στοίχισε μια θέση στο βάθρο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τα παρατήσαμε και προσπαθήσαμε μέχρι τελευταία κουπιά να επανορθώσουμε τα λάθη μας".

Κατερίνα Νικολαΐδου: "Νομίζω όχι απλά το μετάλλιο, μπορούσαμε να πάρουμε και χρυσό, αλλά σήμερα δεν ήταν η μέρα μας δυστυχώς. Δεν μας βγήκε σήμερα, σε πολλούς αθλητές μπορεί να γίνει, νομίζω. Προσπαθήσαμε ν κάνουμε αλλαγή μετά τα 1.000 μέτρα, να καλύψουμε αυτό που χάσαμε, αλλά δυστυχώς ήταν αργά και δεν τα καταφέραμε".

Σοφία Ασουμανάκη: 'Νομίζω ότι αυτή η διοργάνωση μού δίνει περισσότερη δύναμη και κίνητρο να πεισμώσω και να συνεχίσω τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη. Αυτό..."

Κατερίνα Νικολαΐδου: "Θέλω να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα και βλέπουμε. Γιατί αν δεν έχεις υγεία, όλα τ' άλλα είναι δεύτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ