ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υιοθετήθηκαν Έλληνες αθλητές

Υιοθετήθηκαν Έλληνες αθλητές
INTIME SPORTS

Σχεδόν πενήντα Έλληνες αθλητές... Ολυμπιακών δυνατοτήτων απέκτησαν χορηγό ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016. Πότε ανακοινώνονται οι "ευεργέτες" του αθλητισμού.

Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πηγαίνει το βουνό στον Μωάμεθ. Οι καλοί χορηγοί είναι σπάνιοι πλέον στον ελληνικό αθλητισμό, εταιρείες που πρέπει να βρίσκονται στο πλευρό των αθλητών που κάνουν πρωταθλητισμό, στους αθλητές που έχουν στόχο να αγωνιστούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

Έτσι λοιπόν πήγαν οι αθλητές στις εταιρείες, για την ακρίβεια πήγε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρος Καπράλος. Δική του ιδέα ήταν το πρόγραμμα ονόματι "Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο", εκείνος χτύπησε τις πόρτες και σήμερα σχεδόν πενήντα αθλητές ποστηρίζονται οικονομικά από εταιρείες.

Οι ιστιοπλόοι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στα 470, ο Βύρων Κοκκαλάνης στα RS:Χ δηλαδοί οι πρώτοι αθλητές που εξασφάλισαν ελληνική συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες (σ.σ. στην ιστιοπλοΐα η πρόκριση πηγαίνει στη χώρα, δεν είναι ονομαστική) συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Τώρα ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί το πρόγραμμα (τη Δευτέρα στο μέγαρο της Ολυμπιακής επιτροπής) με την ελπίδα να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες και φυσικά να ακολουθήσουν και οι αθλητές των χειμερινών αθλημάτων ενόψει 2018.

Με ένα λεύκωμα στα χέρια ο Καπράλος κατάφερε να βρει χορηγούς σε αθλητές που πρότειναν οι ομοσπονδίες. Ο στόχος είναι όλοι οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, να έχουν χορηγό. Τη Δευτέρα (3/11) θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αθλητών και των εταιρειών που τους στηρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ