ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χώρισε η Ωνάση και δεν πάει Ολυμπιακούς Αγώνες

Χώρισε η Ωνάση και δεν πάει Ολυμπιακούς Αγώνες

Αθηνά Ωνάση και Ντόντα Μιράντα χώρισαν μετά από έντεκα έτη έγγαμου βίου, γεγονός που βάζει στοπ στα σχέδια της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο.

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Ωνάσης με τον Ντόντα Μιράντα, μετά από έντεκα χρόνια, όπως παραδέχθηκε ο Βραζιλιάνος αναβάτης στη ιστοσελίδα "Epoca". "Η πρωτοβουλία ήταν της Αθηνάς, αλλά ακόμη αγαπιούνται και υποφέρουν", υποστήριξε άνθρωπος του φιλικού περιβάλλοντος.

Από την πλευρά του, ο Ντόντα Μιράντα παραδέχθηκε: "Αληθινά είναι μια καταιγίδα, αλλά δεν θα παραιτηθώ από την αγάπη μου και θα παλέψω μέχρι τέλους". Ωστόσο αυτή η συζυγική κρίση επηρεάζει άμεσα το αθλητικό μέλλον της εγγονής και κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο χωρισμός, βάζει στοπ στα σχέδια της Αθηνάς Ωνάση να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο άθλημα της ιππασίας, με τα ελληνικά χρώματα. Αντίθετα, ο Ντόντα Μιράντα θα αγωνιστεί κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο με την ομάδα της πατρίδας του, Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ