ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χωρίς Πριτζιόνι η Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες

ÐÅÊÉÍÏ 2008 / ÌÐÁÓÊÅÔ / ÌÉÊÑÏÓ ÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÃÅÍÔÉÍÇ-ËÉÈÏÕÁÍÉÁ  / BEIJING 2008 / BASKETBALL / 3RD PLACE / ARGENTINA-LITHUANIA
ÐÅÊÉÍÏ 2008 / ÌÐÁÓÊÅÔ / ÌÉÊÑÏÓ ÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÃÅÍÔÉÍÇ-ËÉÈÏÕÁÍÉÁ / BEIJING 2008 / BASKETBALL / 3RD PLACE / ARGENTINA-LITHUANIA ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με πόνο καρδιάς, όπως ο ίδιος έγραψε στο Twitter, ο Πάμπλο Πριτζιόνι ανακοίνωσε την απόφασή του να μην συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην καριέρα του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Η αρχή του τέλους για τη μεγάλη φουρνιά της Αργεντινής φαίνεται πως έφτασε, μετά την απόφαση του Πάμπλο Πριτζιόνι να μην δώσει το "παρών" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο πλεϊμέικερ των Λος Άντζελες Κλίπερς ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Twitter πως " με πόνο πήρα την απόφαση να μην συμμετάσχω φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου τόνιζαν με μηνύματα πως με ήθελαν στην ομάδα. Νιώθω λύπη, αλλά ταυτόχρονα ευγνώμων που ήμουν τυχερός να παίξω σε τόσες πολλές διοργανώσεις και παιχνίδια με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής".

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη απώλεια της "παλιάς σχολής" της Αργεντινής, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο (σ.σ.: δεν συμμετείχε σε αυτούς της Αθήνας). Η τελευταία του παρουσία με τα εθνικά χρώματα ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, όπου όμως η "μπιανκοσελέστε" δεν κατάφερε να πετύχει κάτι αξιοσημείωτο.

Θυμίζουμε πως -εν αντιθέσει με τον ίδιο- ο Μανού Τζινόμπιλι θα βρίσκεται κανονικά στο μεγάλο ραντεβού του Αυγούστου, όπου θα δοθεί η τελευταία παράσταση της... παλιάς φρουράς της Αργεντινής σε εθνικό επίπεδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ