ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χωρίς Μέσι, με Σουκουλίνι η προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής

Χωρίς Μέσι, με Σουκουλίνι η προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χεράρδο Μαρτίνο, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης την προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Ζανέιρο. Σ' αυτή βρίσκεται και ο Μπρούνο Σουκουλίνι. Εκτός κι επίσημα ο Λιονέλ Μέσι.

Ο 23χρονος Αργεντινος μέσος, Μπρούνο Σουκουλίνι, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο Ρίο Ντε Ζανέιρο τον προσεχή Αύγουστο, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κι αυτό, καθώς συμπεριλαμβάνεται στην προεπιλογή που παρέδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Χεράρδο Μαρτίνο, στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Η προεπιλογή αυτή αποτελείται από 57 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα περιοριστούν σε 35 την 1η Ιουνίου και η τελική λίστα των 18 θα ανακοινωθεί στις 14 του μηνός. Πέραν του Μπρούνο Σουκουλίνι, σε αυτή την προεπιλογή φιγουράρουν όπως αυτά των Άνχελ Κορέα, Ματίας Κρανεβίτερ, Λουσιάνο Βιέτο (Ατλέτικο), Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Μάουρο Ικάρντι (Ίντερ) και Ραμίρο Φούνες Μόρι (Έβερτον), μεταξύ άλλων.

Από τη λίστα απουσιάζει ο Λιονέλ Μέσι, όπως ήταν αναμενόμενο καθώς ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα αναμένεται να δηλωθεί για το Copa America Centenario, το οποίο θα διεξαχθεί στις αρχές του καλοκαιριού στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνικής Αργεντινής είναι στον 4ο όμιλο του ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο, μαζί με τις αντίστοιχες των Ονδούρας, Αλγερίας και Πορτογαλίας. Το ποδόσφαιρο των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο ξεκινά στις 4 Αυγούστου του 2016, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 20 του μηνός στο "Μαρακανά".

Photo credits: Αction Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ