ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Χρυσές" οι Γερμανίδες, Λούντβιγκ/Βάλκενχορστ!

"Χρυσές" οι Γερμανίδες, Λούντβιγκ/Βάλκενχορστ!

Επίδειξη δύναμης έκανε το δίδυμο των Λούντβιγκ/Βάλκενχορστ, που κατέκτησε το τουρνουά μπιτς βόλεϊ. Στον τελικό οι Γερμανίδες νίκησαν 2-0 σερ τις Βραζιλιάνες, Άγκατα/Μπάρμπαρα. Το χάλκινο μετάλλιο σε αμερικάνικα χέρια.

Το δίδυμο των Λούντβιγκ/Βάλκενχορστ κατάφερε να πάρει πιο εύκολα απ' ό,τι υπολόγιζε το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι Γερμανίδες χρειάστηκαν 43 αγωνιστικά λεπτά για να επικρατήσουν 2-0 σετ των Άγκατα/Μπάρμπαρα από την Βραζιλία και συνολικά με επτά νίκες σε ισάριθμα ματς στην διοργάνωση θα καθίσουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Το πρώτο σετ ήταν πιο κλειστό, με τις Λούντβιγκ/Βάλκενχορστ να το κατακτούν με 21-18, ενώ το δεύτερο έγινε πολύ πιο εύκολα δικά του με 21-14. Έτσι, λοιπόν, πήραν το χρυσό και άφησαν ένα σκαλί πιο κάτω τις οικοδέσποινες.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε σε αμερικάνικα χέρια, αφού το κατέκτησαν οι Γουολς Τζένινγκς/Ρος, οι οποίες νίκησαν 2-1 σετ (17-21, 21-17, 15-9) τις Βραζιλιάνες, Φράνκα Μαεστρίνι/Ρότσα, που έμειναν εκτός βάθρου μέσα στο "σπίτι" τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ