ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρέθηκε κομμένο πόδι στο Ρίο

Βρέθηκε κομμένο πόδι στο Ρίο

Κοντά στο σημείο που γίνονται οι αγώνες της ιστιοπλοΐας οι Αρχές της Βραζιλίας περισυνέλεξαν ένα ανθρώπινο πόδι το οποίο πιθανότατα ανήκει σε άνδρα.

Ακόμα ένα ανθρώπινο μέλος βρήκαν οι Αρχές της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, στην παραλία Γουαναμπάρα η οποία βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου διεξάγονται οι αγώνες ιστιοπλοΐας η αστυνομία βρήκε και περισυνέλεξε ένα πόδι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι πιθανότατα πρόκειται για ένα ακόμα θύμα της εγκληματικότητας στο Ρίο με το θύμα να είναι πιθανότατα άνδρας.

Το μόνο στοιχείο που υπάρχει για την ταυτότητα του είναι ένα τατουάζ, ενώ οι πιθανότητες να βρεθεί σε ποιον ανήκει είναι ελάχιστες. "Το πόδι πάρθηκε για εξέταση. Τα δείγματα λαμβάνονται σε περίπτωση που κάποιος καταγγείλει την απώλεια ενός ανθρώπου.

Είναι συχνό φαινόμενο να βρίσκουμε ανθρώπινα μέλη ή ολόκληρα πτώματα στην παραλία της Γκουαναμπάρα. Πιθανότατα το συγκεκριμένο μέλος ανθρώπινου σώματος ανήκει σε κάποιο θύμα του κυκλώματος ναρκωτικών και το πτώμα του πετάχτηκε μέσα σε κάποιο από τα ποτάμια που εκβάλουν στην παραλία" ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όλα αυτά ενώ στο Ρίο υπάρχουν περίπου 85.000 αστυνομικοί και άνδρες των σωμάτων ασφαλείας για την προστασία όσο συμμετέχουν στους Αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ