ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βράβευση για την ΕΟΕ και νέο πρόγραμμα "υιοθεσίας" ενόψει Τόκιο

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (Eurokinissi Sports)
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διπλή τιμητική βράβευση για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στα πρώτα Sports Marketing Awards, ενώ ο Σπύρος Καπράλος προανήγγειλε το "Υιοθετήστε έναν Αθλητή στον Δρόμο για το Τόκιο".

Στην εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο, η ΕΟΕ βραβεύτηκε για τη συνολική προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό με τον Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο και τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη να παραλαμβάνουν το έπαθλο.

Επίσης, η ΕΟΕ πήρε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Marketing Strategy, για το άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στον Δρόμο για το Ρίο», που εξασφάλισε τη στήριξη από χορηγούς σε περισσότερους από 50 αθλητές και αθλήτριες, στη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016».

Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στον Δρόμο για το Τόκιο» και τόνισε: "Χρειάζεται αναγνώριση σε όλους τους ανθρώπους που έβαλαν το χεράκι τους για να γίνει πραγματικότητα αυτή η προσπάθεια. Το πρόγραμμα έγινε από την ανάγκη να βοηθήσουμε τους αθλητές μας. Μία ανάγκη που δημιουργήθηκε από αναγνωρισμένους αθλητές, με διακρίσεις σε όλους τους διεθνείς αγώνες, που ήταν έτοιμοι να σταματήσουν τον αθλητισμό γιατί η Πολιτεία και οι Ομοσπονδίες, δεν μπορούσαν να τους προσφέρουν όσα είχαν ανάγκη ώστε να τιμούν τη χώρα μας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δύο ιστιοπλόους και κατόπιν συνεχίστηκε με περισσότερους αθλητές και με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια μπορώ να σας πω ότι και τα έξι μετάλλια που κατακτήσαμε στο Ρίο, ήρθαν από αθλητές που μετείχαν στο «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στον Δρόμο για το Ρίο». Αυτό, όμως, ήταν μόνο το ξεκίνημα, καθώς οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται και τώρα το Ρίο έχει μείνει πίσω, αφού έχουμε μπροστά μας το Τόκιο. Μπορώ να σας πω ότι σήμερα, με μεγάλη χαρά, μόλις παραλάβαμε από το τυπογραφείο το καινούργιο πρόγραμμα, «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στον Δρόμο για το Τόκιο»!

Θέλω να καλέσω όλους και να παρακαλέσω όσους βρίσκονται σήμερα εδώ, σε αυτή τη νέα προσπάθεια που θα κάνει και πάλι ο ελληνικός αθλητισμός, να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ το αξίζουν και τόσο πολύ θα χαρούμε όλοι μαζί, όταν καταφέρουν να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να μας χαρίσουν επιτυχίες. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα είναι πάντα στο πλευρό όσων προσπαθούν για το καλό του ελληνικού αθλητισμού".

Οι βραβεύσεις της ΕΟΕ έγιναν στο πλαίσιο των πρώτων Sports Marketing Awards, που διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ