ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βουλωμένες τουαλέτες και γυμνά καλώδια στο Ολυμπιακό χωριό

Βουλωμένες τουαλέτες και γυμνά καλώδια στο Ολυμπιακό χωριό

Η αποστολή της Αυστραλίας που έφτασε στο Ρίο μένει σε ξενοδοχεία αφού στο Ολυμπιακό χωριό οι τουαλέτες είναι βουλωμένες, ενώ υπάρχουν προβλήματα με τον ηλεκτρισμό.

Μπορεί να απομένει κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά οι Βραζιλιάνοι τρέχουν και δεν φτάνουν για να προλάβουν να είναι απόλυτα έτοιμοι μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Ένα από τα πολλά προβλήματα που καλούνται οι διοργανωτές να αντιμετωπίσουν είναι αυτά που αφορούν το Ολυμπιακό χωρίο.

Οι αθλητές θα μείνουν σε πολυκατοικίες που χτίστηκαν για αυτό τον σκοπό, όμως όπως φαίνεται δεν είναι ακόμα έτοιμες. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλουν τα μέλη της αποστολής της Αυστραλίας τα οποία έχουν φτάσει ήδη στο Ρίο.

Οι δηλώσεις μάλιστα του αρχηγού της αποστολής είναι ενδεικτικές: "Έχουμε προβλήματα με τα υδραυλικά, υπάρχει μεγάλη διαρροή. Έχουμε πρόβλημα με τον ηλεκτρισμό σε κάποιες περιπτώσεις. Έχουμε προβλήματα καθαριότητας. Κάναμε ένα τέστ το Σέββατο και το νερό από τις τουαλέτες άρχισε να βγαίνει έξω, ενώ είχαμε και νερό που έτρεχε στους τοίχους.

Υπάρχει έντονη μυρωδιά υγραερίου σε ορισμένα δωμάτια, ενώ υπάρχουν και γυμνά καλώδια. Μένουμε σε διπλανά ξενοδοχεία αφού οι εγκαταστάσεις είναι απλά επικίνδυνες και ανέτοιμες" ήταν η χαρακτηριστική περιγραφή του προβλήματος από τον Mike Tancred.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της αποστολής της Αυστραλίας τόνισε: "Από έξω μπορεί να μοιάζει με το Hilton, μέσα όμως δεν είναι έτοιμο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ