ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βούρκωσε η Ισινμπάγεβα που δεν κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς!

Βούρκωσε η Ισινμπάγεβα που δεν κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς!

Η Γέλενα Ισινμπάγεβα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας σε μέλη της ρωσικής αποστολής για τους Αγώνες του Ρίο, όπου η ίδια δεν θα συμμετάσχει, αρνούμενη να αγωνιστεί με την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων και όχι της χώρας της (VIDEO).

Πρόκειται αναμφίβολα για την "Τσαρίνα των αιθέρων". Μια από τις πιο εμβληματικές μορφές, όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά και του παγκόσμιου κλασικού αθλητισμού. Ένας μύθος, μια εκπληκτική αθλήτρια που δυστυχώς στο Ρίο δεν θα δώσει το παρών.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι αρνήθηκε να αγωνιστεί με τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων και όχι της χώρας της, κάτι που θα ισχύει για τους Ρώσους αθλητές του στίβου που θα δώσουν το παρών στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου.

Η ίδια έδωσε πάντως το παρών στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κρεμλίνο και συγκεκριμένα στο "St. George Hall" της Μόσχας, παρουσία και του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αφού πρώτα μίλησε ο ίδιος, στην συνέχεια πήρε το λόγο και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Βούρκωσε, εξέφρασε τα συναισθήματά της και χειροκροτήθηκε απ' όλους τους παρευρισκόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ