ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τζόρτζεβιτς: "Τζόκοβιτς, ο καλύτερος του έθνους μας!"

Τζόρτζεβιτς: "Τζόκοβιτς, ο καλύτερος του έθνους μας!"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρακολούθησε την αναμέτρηση της Σερβίας με τη Γαλλία στο πλευρό του Βλάντε Ντίβατς και του Ζάρκο Πάσπαλ ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε ότι ο "Νόλε" είναι ο καλύτερος αθλητής που έβγαλε η Σερβία!

Η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δεν εξελίχθηκε όπως, πιθανότατα, περίμενε ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας, ο οποίος αποκλείστηκε στον α' γύρο του απλού από τον Αργεντινό Ντελ Πότρο ενώ ηττήθηκε στο διπλό από τους Βραζιλιάνους, έχοντας στο πλευρό του τον Νέναντ Ζίμονιτς.

Ο "Νόλε" παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα της Σερβίας με τη Γαλλία στο πλευρό του Βλάντε Ντίβατς και του Ζάρκο Πάσπαλ ενώ η κάμερα τον έπιασε αρκετές φορές να ζει έντονα το σπουδαίο ματς, εκεί όπου ο Τόνι Πάρκερ και ο Νάντο Ντε Κολό... σόκαραν την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς .

"Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής, ένας παίκτης πρώτης κατηγορίας. Ο καλύτερος αθλητής που γεννήθηκε ποτέ στη Σερβία! Μακράν του δεύτερου! Παρ' όλα αυτά, μην εστιάζετε μόνο στον Τζόκοβιτς. Στις εξέδρες βρέθηκαν τεράστιες προσωπικότητες των εθνικών ομάδων μας και ο Νόλε είναι ένας από αυτούς. Τον ευχαριστούμε, μαζί με όλους όσοι μας υποστήριξαν!" εξήγησε ο "Σάλε" για τον τεράστιο Τζόκοβιτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ