ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρίτωσε το καλό στην Κίνα

Τρίτωσε το καλό στην Κίνα

Ο Μάριος Γιακουμάτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη ξιφασκία, αγωνιζόμενος με τη μικτή ομάδα της Ευρώπης στο μικρό τελικό.

Ο πρωταθλητής της σπάθης, Μάριος Γιακουμάτος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στη Ναντζίνγκ. Ο 17χρονος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη ξιφασκία ως μέλος της μικτής Ευρώπης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Ο Γιακουμάτος ήταν ένας από τους έξι αθλητές που αγωνίστηκαν στη νίκη της δεύτερης ευρωπαϊκής ομάδας με 30-25 με αντίπαλο την δεύτερη μικτή Ασίας-Ωκεανίας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής, Σπύρος Καπράλος συνεχάρη τον Γιακουμάτο και τους άλλους δύο αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια, τον Απόστολο Χρήστου και την Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου.

" Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας Απόστολο Χρήστου, Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου και Μάριο Γιακουμάτο για την κατάκτηση των πρώτων μεταλλίων για τη χώρα μας. Ο ελληνικός αθλητισμός έδειξε ότι εκτός από παρόν, έχει και μέλλον και είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά θα μας κάνουν πολλές φορές υπερήφανους στα χρόνια που έρχονται. Ελπίζω κι εύχομαι να χαρούμε κι άλλα μετάλλια μέχρι το τέλος των Αγώνων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ