ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Tony Hawk: "Το skateboarding απαραίτητο στους Ολυμπιακούς"

Tony Hawk: "Το skateboarding απαραίτητο στους Ολυμπιακούς"
Tony Hawk

Ο Tony Hawk πιστεύει πως το skateboarding έχει θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω της δημοφιλίας στις νεαρές ηλικίες (VIDEO).

Στις 3 Αυγούστου η Ολυμπιακή Επιτροπή θα συνεδριάσει και μεταξύ άλλων θα υπάρξει ψηφοφορία για το κατά πόσο θα προστεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020 το skateboarding.

Μπορεί να ακούγεται κάπως... παράξενο σε όσους έχουν στο μυαλό τους τα κλασικά αθλήματα, η αλήθεια είναι όμως πως αποτελεί διάσημο σπορ ανά τον κόσμο με μεγάλη επιρροή κυρίως στις νεαρές ηλικίες λόγω του θεάματος.

Για το θέμα μίλησε ο θρύλος του σπορ Tony Hawk

"Υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές στο skateboarding απ΄ όσες για όλα τα άλλα αθλήματα μαζί", είπε αρχικά ο 48άχρονος Hawk και συνέχισε:

"Πιστεύω λοιπόν πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν ανάγκη από την λάμψη του σπορ που θα φέρει μεγάλο ενθουσιασμό. Φυσικά και είναι δημοφιλές στις νεαρές ηλικίες, ενώ έχει φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο.

Η πρόταση μας λοιπόν πιστεύω πως έχει αρκετή τύχη".

Κλείνοντας τόνισε: "Στους Χειμερινούς Αγώνες το snowboarding αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη, αλλά σιγά σιγά έγινε αρκετά δημοφιλές και κέρδισε το κοινό. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το skateboarding".

Μαζί με το skateboarding θα αποφασιστεί και η τύχη του καράτε, της ορειβασίας, του surfing και του softball.

Μέχρι τότε, δείτε τον Tony Hawk να κάνει κόλπα στα 48 του χρόνια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ