ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

To... θανατηφόρο βλέμμα του Φελπς στον Λε Κλος!

To... θανατηφόρο βλέμμα του Φελπς στον Λε Κλος!

Ο Μάικλ Φελπς δεν έχει ξεχάσει την ήττα από τον Τσαντ Λε Κλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το... επιβεβαίωσε το "δολοφονικό" βλέμμα του Αμερικανού ενώ ο αντίπαλός του έκανε "προκλητικό" ζέσταμα μπροστά του (PHOTOS, VIDEO)!

Το 2012 ο Νοτιοαφρικανός Λε Κλος νίκησε τον Φελπς στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου στα 200 μέτρα πεταλούδα, για μόλις πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου. Χθες (8/8) φάνηκε ότι ο Αμερικανός δεν έχει ξεχάσει εκείνη την ήττα!

Λίγο πριν οι κολυμβητές βουτήξουν στην πισίνα για τα 200 μέτρα πεταλούδα, οι Φελπς και Λε Κλος περίμεναν στο δωμάτιο μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές τους, έχοντας εντελώς διαφορετικές μεθόδους προετοιμασίας για τον αγώνα.

Ο Φελπς καθόταν σε μια γωνία, φορώντας την κουκούλα του φούτερ του, ακουστικά στα αυτιά και έχοντας ένα προσηλωμένο και άγριο βλέμμα, καρφωμένο στο... κενό.

Από την άλλη πλευρά ο Λε Κλος ήταν όρθιος και χοροπηδούσε, δίνοντας μπουνιές στον αέρα. Ήταν η στιγμή που ο Φελπς έστρεψε το βλέμμα του στον αντίπαλό του, με τους χρήστες του Twitter να τον παρομοιάζουν με τον Darth Vader!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ