ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το τατουάζ και η επίθεση του Νεϊμάρ

Το τατουάζ και η επίθεση του Νεϊμάρ
Νεϊμάρ

Ξέσπασε σε δύο οπαδούς ο Νεϊμάρ μετά την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου. Ο Βραζιλιάνος εξαπέλυσε λεκτική επίθεση και συγκρατήθηκε για να μην ξεφύγει ακόμα περισσότερο. Πάντως τατουάζ "Rio 2016" χτύπησε στο χέρι!

Λίγο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου, στον τελικό κόντρα στη Γερμανία, ο Νεϊμάρ ήταν από τη μια χαρούμενος για την επικράτηση, αλλά δεν ξέχασε δύο οπαδούς, που στο πρώτο ημίχρονο τον χλεύασαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα είχε ζητήσει φάουλ πάνω στην πλάγια γραμμή, όταν δύο από τους θεατές ξεστόμισαν τα... δικά τους σε βάρος του. Με τη λήξη του ματς, και αφού έγινε η απονομή, ο Νεϊμάρ δεν ξέχασε ό,τι συνέβη και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους με μανία. Μάλιστα συγκρατήθηκε για να μην ξεφύγει ακόμα περισσότερο.

Πάντως ο αρχηγός της Σελεσάο δεν θα ξεχάσει ποτέ την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ήταν τέτοια η χαρά του που λίγες μέρες μετά αποφάσισε να "χτυπήσει" τατουάζ στο χέρι του: "Rio 2016".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ