ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Μεξικό "χάνει" τους Περάλτα και Πιζάρο λόγω τραυματισμών

Oribe Peralta of Mexico celebrates a goal against New Zealand during their World Cup qualifying football match at Westpac Stadium in Wellington on November 20, 2013.     AFP PHOTO / MARTY MELVILLE
Oribe Peralta of Mexico celebrates a goal against New Zealand during their World Cup qualifying football match at Westpac Stadium in Wellington on November 20, 2013. AFP PHOTO / MARTY MELVILLE AFP

Οι Μεξικανοί, Ορίμπε Περάλτα και Ροντόλφο Πιζάρο, όπως επιβεβαίωσε η Ομοσπονδία της χώρας, επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη, μετά τους τραυματισμούς που υπέστησαν. Διπλή απώλεια για τους Αζτέκους.

Από το... σπίτι τους θα παρακολουθήσουν το υπόλοιπο του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου οι Μεξικανοί, Ορίμπε Περάλτα και Ροντόλφο Πιζάρο, καθώς, όπως επιβεβαίωσε η Ομοσπονδία της χώρας, αμφότεροι επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη, μετά τους τραυματισμούς που υπέστησαν.

Το Μεξικό είναι ο κάτοχος του τίτλου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου μετά από δύο αγωνιστικές, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 με τη Γερμανία και συνέτριψε τα Νησιά Φίτζι με 5-1.

Η νίκη, όμως, αυτή είχε μεγάλο κόστος για τους Μεξικανούς, καθώς ο Περάλτα, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο παίκτης-κλειδί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πριν από τέσσερα χρόνια, έσπασε τη μύτη του, ενώ ο Πιζάρο υπέστη κάταγμα στην δεξιά περόνη.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ομοσπονδία του Μεξικού ανακοίνωσε ότι τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές θα αντικαταστήσουν ο Ραούλ Λόπες της Πατσούκα και ο Κάρλος Φιέρο της Κερετάρο, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή ενόψει του καταληκτικού αγώνα του γκρουπ με τη Νότια Κορέα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην Μπραζίλια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ