ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το έχασε το χρυσό ο Γιαννιώτης...

Το έχασε το χρυσό ο Γιαννιώτης...

Ακριβώς ένα χρόνο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο οι προβλέψεις της Infostrada μας... ανεβάζει τα μετάλλια, αλλά μας παίρνει το χρυσό μετάλλιο του Σπύρου Γιαννιώτη στα 10χλμ. open water.

Ιστιοπλοΐα, τζούντο, open water, πάλη και στίβος. Σε αυτά τα αθλήματα η Ελλάδα θα κερδίσει μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ακριβώς ένα χρόνο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων η Infostrada επανήλθε με τις νέες προβλέψεις μεταλλίων. Μέχρι σήμερα ο Σπύρος Γιαννιώτης βρισκόταν σε θέση χρυσού μεταλλίου στα 10χλμ. open water, αλλά μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν και το χάλκινο μετάλλιο υποχώρησε στη δεύτερη θέση.

Σύμφωνα με τις νέες μετρήσεις της Infostrada η Ελλάδα θα κατακτήσει τρία αργυρά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια το καλοκαίρι του 2016. Πέρα από το μετάλλιο του Γιαννιώτη στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου θα ανέβουν ο Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ και ο Βύρων Κοκκαλάνης στην κατηγορία RS:Χ της ιστιοπλοΐας.

Τα χάλκινα θα έρθουν από τη Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ, τον Παναγιώτη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή στα 470, τη Μαρία Πρεβολαράκη στα -53 κιλά της πάλης και τον Ηλία Ηλιάδη στα -90 κιλά του τζούντο.

Δείτε τον πίνακα μεταλλίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ