ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Θέλουμε τον Μεσίνα ως το 2020"

"Θέλουμε τον Μεσίνα ως το 2020"

Ο Έτορε Μεσίνα επέστρεψε φέτος στην εθνική Ιταλίας έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι, αποκάλυψε την πρόθεση των Ιταλών να συνεχίσουν τη συνεργασία με τον "Έκτορα" ως το 2020.

Ο Έτορε Μεσίνα επέστρεψε στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ιταλίας έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες, έχοντας την αποστολή να οδηγήσει τη "σκουάντρα ατζούρα" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορίνο.

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε πρόσφατα η ιταλική Corriere, ο 56χρονος πρώην προπονητής της ΤΣΣΚΑ και νυν άμεσος συνεργάτης του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Spurs θα κοουτσάρει αφιλοκερδώς την εθνική Ιταλίας ως αντικαταστάτης του Σιμόνε Πιανιτζιάνι με φόντο την πρόκριση στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι, εξήγησε ότι πρόθεση των Ιταλών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Έτορε Μεσίνα και μετά το Προολυμπιακό τουρνουά, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της "σκουάντρα ατζούρα". Συγκεκριμένα ανέφερε πως "στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με τον Μεσίνα στη θέση του χεντ κόουτς ως το 2020. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία. Η ομοσπονδία τον εμπιστεύεται, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα στο Προολυμπιακό τουρνουά".

Θυμίζουμε πως η Ιταλία είναι εν δυνάμει αντίπαλος της Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορίνο το διάστημα 4-10 Ιουλίου. Οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε Group προκρίνονται σε χιαστί-ημιτελικά. Ο νικητής του τελικού σε κάθε Προολυμπιακό τουρνουά θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Προολυμπιακό Ιταλίας (Pala Alpitour, Τορίνο)

Group A

1.Ελλάδα

2.Μεξικό

3.Ιράν

Group B

1.Τυνησία

2.Κροατία

3.Ιταλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ