ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τεόντοσιτς: "Θα ήθελα να είμαι στο ΝΒΑ!"

Τεόντοσιτς: "Θα ήθελα να είμαι στο ΝΒΑ!"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δήλωσε υπερήφανος για την εμφάνιση των Σέρβων κόντρα στην Team USA, εξήγησε ότι ο Νίκολα Γιόκιτς είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ευρώπη και μίλησε για την προοπτική του ΝΒΑ (VIDEO).

Η εμφάνιση της Σερβίας κόντρα στην Team USA "υποχρέωσε" τον Marc Stein του ESPN να αποθεώσει τον Μίλος Τεόντοσιτς και να αναρωτηθεί "τι θα γινόταν αν η Σερβία είχε στο ρόστερ της τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς κόντρα στους Αμερικανούς"!

"Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στο NBA ωστόσο δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Ποιος δεν θα ήθελε; Γιια πολύ καιρό είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο πρωτάθλημα" ανέφερε ο Μίλος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ως το 2017.

Εν συνεχεία ο Τεόντοσιτς σχολίασε την εμφάνιση των Σέρβων κόντρα στην Team USA, στο remake του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

"Είναι, ίσως, μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που χάνεις και σου δίνουν συγχαρητήρια. Είναι, μάλλον, στενάχωρο αφού φτάσαμε πολύ κοντά στο να ανατρέψουμε την κατάσταση και να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση! Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την ομάδα μου και τον τρόπο που παίξαμε για 35 λεπτά. Στα πρώτο πεντάλεπτο ήμασταν φοβισμένοι! Όπως είπα, είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και την εθνική ομάδα. Προετοιμαστήκαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι, ακριβώς, ο τρόπος που πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με την Αυστραλία".

Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ευρώπη ο Γιόκιτς

Παρεμπιπτόντως, οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι ζήτησαν τη γνώμη του γκαρντ της ΤΣΣΚΑ για τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος τελείωσε το ματς κόντρα στην Team USA με 25 πόντους και ηγήθηκε της προσπάθειας των Σέρβων για την ανατροπή: "Αυτή τη στιγμή ο Γιόκιτς είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που διαθέτουμε, όχι μόνο στην Σερβία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη! Είναι νέος και έχει τεράστια προοπτική. Σε λίγα χρόνια θα είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στην εθνική ομάδα! Πέρσι απέδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στο ΝΒΑ και ότι μπορεί να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ