ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τεόντοσιτς: "Στα μάτια του Τζόρτζεβιτς μπορείς να δεις τη δύναμη!"

Τεόντοσιτς: "Στα μάτια του Τζόρτζεβιτς μπορείς να δεις τη δύναμη!"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έγινε μόλις ο τέταρτος στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πανηγυρίσει μια εκ των τριών πρώτων θέσεων ως παίκτης και προπονητής ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για τη σχέση του με τον "Σάλε".

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ σε τελικό για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς εξήγησε ότι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς του δίνει την ελευθερία που χρειάζεται.

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε για τη συνεργασία του με τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού στην εθνική ομάδα, εξηγώντας πως: "Είναι ένας από τους λίγους που με έχουν βοηθήσει τόσο πολύ στην καριέρα μου. Μου δίνει πραγματικά την ελευθερία που χρειάζομαι. Έχουμε εξαιρετική σχέση και μια ξεχωριστή σύνδεση. Είναι απίστευτος στο να σου δίνει κίνητρα. Στα μάτια του μπορείς να δεις τη δύναμη και αυτό σε ωθεί κάθε δευτερόλεπτο που του μιλάς. Είναι μια απίστευτη ενέργεια!".

Εν συνεχεία ο Τεόντοσιτς μίλησε για τη νίκη επί της Αυστραλίας και τον επικείμενο τελικό με την Team USA (21/8, 21:45): "Φανταζόσασταν πως η Αυστραλία θα βάλει 14 πόντους σε ένα ημίχρονο; Πιθανότατα θα πείτε όχι. Οι ΗΠΑ έχουν σίγουρα την καλύτερη ομάδα του τουρνουά, μια σπουδαία ομάδα με μεγάλα ονόματα. Μπορώ να πω πως θα βγούμε στο παρκέ για να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα δούμε αν αυτό θα είναι αρκετό. Το παιχνίδι μας με την Αυστραλία ήταν εξαιρετικό. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Το να σταματήσεις μια ομάδα σαν την Αυστραλία στους 14 πόντους στο ημίχρονο είναι απίθανο. Θα έλεγα σχεδόν αδύνατον! Το καταφέραμε. Ακόμα και όταν χάναμε στους oμίλους, ήμουν χαρούμενος με το πώς παίζει η ομάδα. Παίζουμε καλά σε όλο το τουρνουά και δείχνουμε το ομαδικό πνεύμα και τον χαρακτήρα στο παιχνίδι μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ