ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμπλοκές Βραζιλιάνων - Αργεντινών σε αγώνα τένις

Συμπλοκές Βραζιλιάνων - Αργεντινών σε αγώνα τένις

Η αντιπαλότητα Βραζιλίας και Αργεντινής δεν έχει σύνορα μόνο στο ποδόσφαιρο κι επεκτάθηκε και σε αγώνα τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οπαδοί των δύο χωρών συνεπλάκησαν στην αναμέτρηση του Ντελ Πότρο με τον Ζοάο Σόουζα.

Μπορεί σε οικονομικό, εμπορικό και διπλωματικό επίπεδο να έχουν καλές σχέσεις ως δύο γειτονικές χώρες της Νοτίου Αμερικής, αλλά στον αθλητισμό τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Και δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο.

Στην αναμέτρηση του Αργεντινού, Χουάν ντελ Πότρο, με τον Πορτογάλο, Ζοάο Σόουζα, για το άθλημα του τένις στους Ολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο, τα αίματα δεν άργησαν να "ανάψουν".

Οι συμπατριώτες του Ντελ Πότρο άρχισαν να τραγουδούν το γνωστό σύνθημα, "decíme qué se siente" (η απόδοση είναι "πες μου τι νιώθεις" και γεννήθηκε μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Βραζιλίας από την αντίστοιχη της Αργεντινής), οπαδοί της χώρας που διοργανώνει του Ολυμπιακούς Αγώνες, αντέδρασαν κι ακολούθησε συμπλοκή μέχρι την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας.

Μέχρι και ο Ντελ Πότρο εξέφρασε την αγανάκτησή του μετά τη λήξη της "μάχης" του με τον Ζοάο Σόουζα: "Ελπίζω αυτού του τύπου τα επεισόδια να μην επαναληφθούν, γιατί ο κόσμος έρχεται να απολαύσει το τένις. Δεν είναι ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ