ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγχαρητήρια Κοντονή στην Κορακάκη

Συγχαρητήρια Κοντονή στην Κορακάκη

Ο Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συνεχάρη την Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι.

Το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι γεγονός. Όπως είναι φυσιολογικό σε τέτοιες περιπτώσεις ήρθαν και τα πρώτα συγχαρητήρια.

Αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη σκοποβολή, από την Αννα Κορακάκη, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, που ήταν από νωρίς σήμερα στο πλευρό της Ελληνίδας αθλήτριας παρακολουθώντας την προσπάθειά της από τους προκριματικούς μέχρι και την μεγάλη της επιτυχία, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ένα νέο κορίτσι έφερε το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες που παρακολούθησαν με αγωνία και προσμονή την προσπάθειά της.

Το μετάλλιο αυτό είναι ιστορικό γιατί είναι το πρώτο για ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής και το πρώτο μετά την Ολυμπιάδα της Αμβέρσας στο άθλημα αυτό. Χρειάστηκε δηλαδή να περάσουν σχεδόν 100 χρόνια για να έχουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Τα συγχαρητήρια όλων μας στην Άννα Κορακάκη, στον προπονητή- πατέρα της και την οικογένειά της γιατί με τη συμπαράσταση τους ευοδώθηκε η μεγάλη προσπάθειά της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ