ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Πρεβολαράκη

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Πρεβολαράκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μαρία Πρεβολαράκη στο 1ο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο άθλημα της πάλης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο γιατί θεωρείται μία από τις καλύτερες αθλήτριες παγκοσμίως στα 53κ. και ταυτόχρονα χρυσή ελπίδα για ένα μετάλλιο στο Ρίο.

Η Μαρία Πρεβολαράκη ήταν σε εξαιρετική μέρα και κέρδισε την Μουστάνοβα (Ουζμπεκιστάν) στον προκριματικό γύρο με πτώση. Στις «16» έδωσε αμφίρροπο αγώνα με την Γκουν (Τουρκία) και την νίκησε με 1-0 στα σημεία. Στα ημιτελικά επικράτησε με 7-4 της Γκαλάμπος (Ουγγαρία) και έφτασε στα ημιτελικά.

Με δεδομένο ότι οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας εξασφάλιζαν την πρόκριση για το Ρίο η Μαρία Πρεβολαράκη χρειαζόταν μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε την Μαλισέβα (Ρωσία) και ύστερα από έναν αγώνα θρίλερ με πολύ ένταση και πάθος επικράτησε με 6-5 στα σημεία και έκανε όλη την ελληνική αποστολή, αλλά και τους φίλους του αθλήματος υπερήφανους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ